Strategie & inhoud
Inhoudelijk spitwerk

Haar vermogen om complexe ideeën te vereenvoudigen maakt dat mensen haar advies inwinnen. Dat kan op het niveau van een strategisch plan tot het structureren van kennis tot een helder document. Ze verbindt snel en houdt ervan om de maatschappelijke actualiteit aan bedrijven, merken en mensen te koppelen.

Door het bos, de boom zien

"inhoudelijk kun je haar het beste vragen helderheid te scheppen binnen complexe materie of binnen onoverzichtelijke situaties. Zelf zegt ze:

"Klanten vinden mij als ze inhoud diffuus vinden, nieuwe inhoud nodig hebben of willen sparren over alternatieven. Onderzoek helpt me te begrijpen waarom zaken slagen of falen, en dit voedt mijn denkproces. Ik zie vaak alternatieven en dat leidt tot het besef bij anderen dat er meerdere manieren zijn om een doel te bereiken."

Verbinding

Marilijn gelooft in sterke banden met de mensen waarmee ze werkt en is een groot voorstander van professionele vriendschap waarbij een hechte band en vertrouwen tot een duurzame relatie leidt."

Marilijn

Merkstrateeg, auteur en moderator met een focus op verandering en een voorliefde voor innovatie. 

Over de onderwerpen waardengedreven ondernemen en wendbaarheid schreef ze twee boeken die beiden werden genomineerd voor Managementboek van het jaar 2021 en 2023: Wennen aan wenden en Van hoofdkantoor naar hartszaak. Marilijn werkt 25 jaar binnen de strategische marketingcommunicatie met een specialisme op contentmarketing. Hierover gaf ze enkele jaren ook les. Als moderator en dagvoorzitter weet ze boeiende discussies met haar gasten te voeren en onderwerpen breed uit te diepen.