Over het boek:

Dit zijn tijden die om voortdurende verandering en aanpassing vragen. En dus om wendbaarheid. Maar hoe word je wendbaar? Die vraag stel ik centraal in mijn boek Wennen aan wenden.

Een ‘gek boek’, dat niet in een hokje past. Wat natuurlijk ook hoort voor een boek dat gaat over kantelen, tuimelen, loslaten en bewustwording – voor iedereen die wil leren om te veranderen of die door de omstandigheden zich wel móét aanpassen.

 

Wennen
aan wenden

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren toekomstbehendig te worden. In allerlei rollen. Dat is wat anders dan toekomstbestendig, omgaan met verandering is namelijk een continu proces. Verandering is de enige garantie die we hebben, dan is een soepele houding ten opzichte van het fenomeen toch mooi meegenomen?

Hoe kwam het boek tot stand?

Om een goed en gewogen beeld te krijgen over wat mensen ‘wendbaar’ maakt, sprak ik met veel verschillende doelgroepen over wat ze opvalt binnen hun werk en privéleven. Daarnaast putte ik uit mijn werkervaring als merkstrateeg.

Waarom lezen? 

Wennen aan wenden is niet alleen een boek dat aan het denken zet en nieuwe inzichten verschaft. Het meandert tussen achtergronden, interviews, kritieken, adviezen en ervaringsverhalen die vanuit verschillende perspectieven met elkaar verweven zijn. Tegelijk is het een werkboek vol tastbare oefeningen voor werkgevers, werknemers en vooral ondernemers.

Verandering

Verandering is een van de hoofdthema’s binnen mijn strategiepraktijk. Ik ondersteun mensen met vragen die specifiek gericht zijn op het thema verandering en transitie. Het boek wennen aan wenden is een goede aanvulling op dat werk en maakt inzichtelijk hoe aanpassen werkt.

 

 

 

Neem contact op