Contact

Contact? Mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Nog even oriënteren? Lees ‘de snelle eerste indruk’.

Adresgegevens:

buro boumeester – Timorplein 45 – 1094 CC – Amsterdam –

  Voor de snelle indruk

  Vragen & antwoorden

  Strategisch maar ook wel praktisch?

  “Ben je wel praktisch?” Bedrijven moeten snel en wendbaar reageren in de huidige markt. Verwacht van mij dan ook een strategie met een gezonde praktische aanpak. Niemand zit te wachten op ellenlange PDF’s die in de cloud staan te verstoffen. Strategie en pragmatiek zijn bij mij vlijmscherp op elkaar afgestemd.

  Wat ik doe als strateeg?

  Het gaat in eerste instantie om het centraal stellen van de juiste vraag. Alles begint met kaderen. Ik bekijk samen met belangrijke stakeholders (alle mensen die belangen hebben bij het proces) de waarden, missie, visie en het verhaal.  Ook schat ik de haalbaarheid van de ambitie van plannen en ideëen in en help bij het formuleren van doelen en de beoogde resultaten.  Ik ondersteun bij het op een verantwoorde manier afwegen van strategische opties zodat klanten de juiste aansluiting vinden met hun verhaal bij de doelgroep van nu en die van de toekomst.

  Hoe ga ik te werk?

  Alles begint met het maken van een afspraak. Aansluitend wordt in overleg bepaald of we iets voor elkaar kunnen betekenen.