Hallo, kunnen we je helpen?

Maak het je gemakkelijk, gebruik de FAQ

Verkennen

We werken vooral met bedrijven die een “informatie-intensieve” behoefte hebben. Dat betekent dat ze veel kennis hebben, zich in een ingewikkelde markt of vakgebied bevinden óf een uitdaging hebben op communicatievlak (strategieopbouw, verandering). 

We werken voor de zakelijke dienstverlening, uitgeverijen, binnen de retail, technische bedrijven en de IT.

We zijn een contentstrategiebureau dat ook de inhoud kan begeleiden, een combinatie van inhoudelijk onderzoekswerk, marketingcommunicatie en gespreksbegeleiding. We helpen klanten zichtbaar, bereikbaar en benaderbaar te worden.

Ja, een goede contentstrategie komt tot leven als deze breed gedragen wordt. Dat betekent dat je wilt samenwerken met de betrokken afdelingen om de inhoud te laten ontstaan rondom de activiteiten van je bedrijf.

Kennismaken

Maak een afspraak met ons, we geven je graag meer informatie over wat we doen en hoe.

Jazeker, alleen is advies niet kosteloos, informeer vooraf even naar de mogelijkheden. 

 

We zijn gevestigd in Amsterdam, Timorplein 45, 1094 CC. 

 

Werk

Een betrouwbaar, transparant en professioneel bedrijfje dat werkt aan langetermijnrelaties met haar klanten.

We gaven contentstrategietrainingen voor uitgeverijen, we rolden strategische plannen uit en verzorgden de bijbehorende uitwerking voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. We ondersteunen en ondersteunden directies met diverse vraagstukken rondom verslaglegging en communicatie. We modereerden en faciliteerden kennissessies, congressen, en webinars.

Inmiddels hebben we in de afgelopen jaren duizenden stukken geschreven in verschillende formats variërend van (bestuurs)verslagen tot kennisdocumenten en van interview, korte webtekst tot whitepaper.

Team & partners

We zijn een team van specialisten binnen een flexibele schil, afhankelijk van de vraag stellen we het juiste team van professionals samen. buro|boumeester werkt nauw samen met Resolve Media en met Studio E6 zodra de vraag het digitale domein raakt of hoogwaardig design gewenst is.

Vragen?

Geen antwoord kunnen vinden op een prangende vraag?