Selecteer een pagina

Contact

Contact? Mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Nog even oriënteren? Lees ‘de snelle eerste indruk’.

Adresgegevens:

buro boumeester – Timorplein 45 – 1094 CG – Amsterdam – 020-737 06 82

Voor de snelle indruk

Vragen & antwoorden

Strategisch maar ook wel praktisch?

“Ben je wel praktisch?” Bedrijven moeten snel en wendbaar reageren in de huidige markt. Verwacht van mij dan ook een strategie met een gezonde praktische aanpak. Niemand zit te wachten op ellenlange PDF’s die in de cloud staan te verstoffen. Strategie en pragmatiek zijn bij mij vlijmscherp op elkaar afgestemd.

Wat ik doe als strateeg?

Het gaat in eerste instantie om het centraal stellen van de juiste vraag. Alles begint met kaderen. Ik bekijk samen met belangrijke stakeholders (alle mensen die belangen hebben bij het proces) de missie en visie, de bijbehorende doelstellingen en de bereidheid tot wendbaarheid en flexibiliteit. Ook schat ik de haalbaarheid van de ambitie van plannen en ideëen in en help bij het formuleren van doelen en de beoogde resultaten.  Ik ondersteun bij het op een verantwoorde manier afwegen van strategische opties zodat klanten weloverwogen keuzes kunnen maken voor de toekomst. Dit kunnen grote en kleine strategische overwegingen zijn. Ik geloof sterk in de aanpak van kleine stappen en de inzet van deelstrategieën die een grote verandering mogelijk maken. Ook de praktische rolverdeling ten aanzien van de realisatie van de gestelde doelen komt aan bod.

Wat doe ik als coach?

Het begint -net als bij strategie- met het centraal stellen van de juiste vraag. Als executive coach help ik keuzes te verhelderen voor diegenen die regelmatig te maken hebben met transformatie. Ik analyseer samen met hen de context en het proces om zo de eigen positie daarin te verduidelijken en te claimen. Persoonlijke mogelijkheden tot verandering komen aan bod, veranderingen waaraan consequenties verbonden zijn. Dat vraagt om richting en weerbaarheid. Ik ondersteun talenten met hun persoonlijke- en zakelijke vraagstukken en plaats dit in perspectief. 

Hoe ga ik te werk?

Alles begint met het maken van een afspraak. Aansluitend wordt in overleg bepaald of we iets voor elkaar kunnen betekenen.