kennis & Ervaring

 

Denk groot, begin klein

 

 

 

 

 

ervaring binnen

Sectoren

Vragen vanuit opdrachtgevers geven een goed beeld van mijn werkzaamheden. Onderstaand vind je voorbeelden van concrete klantvragen die ik kreeg per sector.  

Technologie

 

“We hebben behoefte aan een goede inhoudelijk insteek van een reeks discussies in Noord-Europa rondom onze nieuwe Cloud diensten en onze nieuwe positionering.” 

“Kun je een inhoudelijke outline maken voor een seminar over Robotica en AI. Kun jij samen met ons een dagvullend programma voorbereiden dat past bij onze propositie?”

“Help ons met de voorbereiding van een onderzoek onder Nederlandse marketingdirecteuren naar de staat van digitalisering en de houdbaarheid van de eigen digitale strategieën. Het onderzoeksrapport is een onderdeel van een brede contentstrategie.” 

Retail

“Help ons met de volledige marketingcommunicatie turn-around. Noodzaak is de disruptieve beweging binnen de onze sector. Scherpe probleemstelling, nieuwe positionering.” 

“We hebben veel rapporten liggen van diverse consultants, kun je ons een samenvatting aanleveren van de meest belangrijke punten in een overzichtelijk deck?”

Uitgeverij en media

“Maak voor ons een serie op maat trainingen op drie deelgebieden: trends en ontwikkelingen, waardegedreven werken en inhoud ontmoet commercie.” 

“Stroomlijn samen met ons inhoudelijk die processen waar redactie en commercie elkaar veilig kunnen aanvullen.”

“Wil je komen spreken over verandering op ons congres, naar aanleiding van je nieuwe boek?”

“Wil je een reeks online discussies voor ons leiden vanuit een van onze magazinetitels?”

Overheid & Non-profit

“Ontwikkel voor ons een training die ons leert hoe je je positie versterkt en hoe je goed campagne voert door de inzet van content.” 

“Help ons een kwaliteitskeurmerk op te zetten rondom een bepaald thema. De volledige positioneringsstrategie en de inhoudelijke uitrol. Opzet van merk, middelen en kanalen plus de aansluiting van de eerste grote marktpartijen als pilots.” 

“Help ons bepaalde kwesties op een goede manier te duiden in samenwerking met ons team.”

<home

 

Neem contact op