marilijn boumeester –
gespreksleiding

Het vuurtje onder je gesprek

Een gesprek op niveau

Naast mijn vak als contentstrateeg en auteur zit ik regelmatig discussies, zakelijke rondetafelgesprekken, diners en webcasts voor. Kleinschalige, zeer kennisintensieve sessies zijn het beste aan mij besteed. Ik zorg voor een intieme sfeer die prangende inhoud en het zakelijke doel combineert. Mijn specialisme ligt binnen de technologie (van cloud en stack tot fintech), de retail (van multichannel strategie tot customer intimacy), en consultancy (van HRM tot CSRD practice).

Services

Voorbereiden & voorzitten

Voorbereiden 

De voorbereiding van een rondetafel, webcast of andersoortige discussie gaat volgens een vast stramien. Na een gesprek met de verantwoordelijke van de practice, sector of afdeling bepaal ik op hoofdlijnen het onderwerp. Naar aanleiding daarvan ga ik op zoek naar inhoudelijke triggers om een interessante agenda of een script samen te stellen. Mijn ervaring als contentstrateeg komt hierbij erg van pas. 

 

Voorzitten

Verwacht een levendige discussie vol enthousiasme en inhoud. Mijn ervaring strekt van het voorzitten van inhoudelijk zakendiners tot lunchsessies en eventsDe gasten bij een rondetafel variëren van CFO, CIO  tot CTO en van vakinhoudelijk consultant tot sectorspecialist.

<home

Neem contact op