Trends, merken en mensen

Vanuit de vraag ontstaan

De afgelopen periode zijn we druk geweest met het ontwikkelen van de masterclass Trend to Brand. We zijn ermee gestart vanuit de klantvragen die we kregen over merk, portfolio en propositie. Er gebeurt natuurlijk veel tegelijk en dan is het noodzakelijk dat bedrijven, merken en mensen weten, wat te kaderen, wanneer en waarom.

Duiding is geen eenzijdige taak

Merken hebben vandaag -meer dan ooit tevoren- een taak ten aanzien van duiding. Antwoorden geven op complexiteit door innovatieve producten en diensten te ontwikkelen die de doelgroep kunnen ondersteunen zich te oriënteren in een snel veranderende markt. De taak is niet eenzijdig.

Veranderingen werpen voor iedereen vraagtekens op. Hoe sluit een bedrijf qua inhoud aan op deze meta-bewegingen bijvoorbeeld en welke zijn er voor de sector en de consument belangrijk? En hoe kunnen deze trends bijdragen aan goede inhoud voor een bedrijf? Inhoud die zal leiden tot duiding en uiteindelijk begrip.

Over de tweedaagse

Onze tweedaagse biedt de kans om daar beter inzicht in te krijgen. Een masterclass voor diegenen die algemeen belang hebben bij diepgravend inzicht in trends. Kortom: Voor iedereen die de bedrijfswaarden en de merkstem beter willen laten resoneren met de buitenwereld d.m.v. trends die voor hen van belang zijn.

De cursus van september is inmiddels vol maar er zijn nog plaatsen in oktober en november. Een plaats of meerdere plaatsen reserveren? Dat kan via de speciale cursuspagina

 

Andere blogs…

Als eerste de stap zetten

Als eerste de stap zetten

Als eerste de stap zetten is moeilijk. Maar het is soms nodig om de eerste te zijn als het gaat om waarden. Een mooi...

Deel

Deel dit bericht met je netwerk